Amb motiu del Dia de l'Orgull LGTBI el proper 28 de juny, Correos ha anunciat el llançament del seu primer segell LGTBI, a fi de retre homenatge a aquesta celebració mundial, i retolarà amb la bandera arc de Sant Martí bústies, furgonetes i alguna de les seves oficines.

El disseny del nou segell, el valor postal del qual serà d'1 euro, fa al·lusió directa al Passatge Begoña, a Torremolinos (Màlaga), que el 2019 va ser declarat Lloc de Memòria Històrica i bressol dels Drets i Llibertats LGTBI, ha informat Correus en una nota.

L'objectiu d'aquesta campanya és mostrar el compromís de la companyia amb el col·lectiu LGTBI i "la seva aposta per la diversitat i la lluita contra la discriminació".

Per a això ha creat el "Pack Orgull", que inclou el segell, una bandera de l'orgull, una postal prepagada i un ventall el disseny del qual combina l'arc de Sant Martí amb la famosa cornamusa de Correus.

L'empresa pública també retolarà amb la bandera arc de Sant Martí i #NoSoloAmarillo molts dels seus icònics elements: bústies, furgonetes i alguna oficina com la de Chueca (Madrid).

Correus torna així el color a la celebració de l'Orgull, que aquest any a Madrid tindrà lloc en format online de l'1 al 5 de juliol.