Els productes que comprem en qualsevol establiment alimentari com un supermercat o a plaça també és necessari assegurar-nos que estan correctament desinfectats. Per això hem elaborat un tutorial amb tots els consells més imprescindibles. D'entrada, tingues en compte que has de tenir un paper amb gel desinfectant per netejar tot allò que arriba, com ara envasos de plàstic.

És important recordar que el cartró és un dels materials que més pot propagar el coronavirus, per això, si compres un paquet de cereals, la recomanació és treure'ls de la capsa i dipositar-los en un pot de vidre. D'altra banda, els vegetals s'han de rentar, preferiblement durant 20 segons i fregar-los molt bé. Si heu de transportar aliments a persones de risc, dipositeu-los en una nova bossa ja desinfectada. Les àrees d'esterilització són molt importants i heu de concebre el procés com si es tractés d'una petita operació quirúrgica.

 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.

Subscriu-te a ElNacional.cat