L'Ajuntament d'Olesa de Montserrat ha informat aquest dilluns que ha registrat 18 morts i 10 persones amb símptomes lleus de coronavirus entre les residències de Santa Oliva i Sant Agustí.

En un comunicat han assegurat que, a banda de les 14 morts de la residència de Santa Oliva i les 4 de Sant Agustí, té coneixement de noves morts, però "no disposa de xifres oficials", sinó d'informació proporcionada per les famílies afectades.

L'alcalde, Miquel Riera, ha lamentat que no hagin arribat les proves per diagnosticar el Covid-19 a les residències per poder fer el test tant als residents com a la plantilla, uns tests que considera "clau per controlar la situació de tots els geriàtrics del municipi i altres centres residencials". Pel que fa al personal de les residències, a Santa Oliva s'han incorporat cinc persones més i a Sant Agustí una. Riera, però, ha afirmat que "tot i que la situació s'hagi estabilitzat, es necessitarien noves incorporacions".

En el conjunt del municipi s'han confirmat 51 casos positius de coronavirus, segons les xifres facilitades per la Conselleria de Salut.

Seguim totes les notícies i el minut a minut sobre el coronavirus i les seves afectacions a Catalunya, Espanya i el món.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat