La Sagrada Família retransmetrà a través del seu canal de Youtube la il·luminació de la façana de la Passió per a que es pugui seguir des de casa durant el confinament per coronavirus. Més de 20.000 persones van assistir l’any passat a les diferents sessions d’il·luminació de la façana de la Passió coincidint amb els dies de Setmana Santa.

El dia d’inici de la retransmissió serà el pròxim dilluns a les vuit de la tarda. A través d’una locució musicada, l’esdeveniment va resseguint les escenes de la façana de la Passió on l’escultor Josep Maria Subirachs va plasmar els últims dies de la vida de Jesús.

Els dies 9, 10 i 11 d’abril es faran les celebracions que commemoren la passió, la mort i la resurrecció de Jesucrist. Tothom qui vulgui seguir oficis des de casa ho podrà fer a través del web de la Sagrada Família, que connectarà amb la retransmissió a distància que es realitzarà de cadascuna d’aquestes cerimònies.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat