El nom del pòdcast no enganya ningú i en cap cas és clickbait. Sota el títol Corinna i el rei, l'examant de Joan Carles I es desfoga en aquests programes sobre la seva relació amb l'emèrit quan aquest encara era el cap d'estat d'Espanya, una relació tortuosa que es va descobrir amb la cacera a Botswana i que forma part de la decadència de l'exmonarca que va acabar en la seva abdicació el 2014. Tot i que després de deixar la relació encara eren amics, ara és molt més complicada i complexa, i Corinna no es talla a l'hora de denunciar els comportaments de l'emèrit, ara en un nou format. Les seves disputes han arribat als tribunals i, de fet, una causa oberta contra Joan Carles I a Londres per una demanda de la seva examant és el seu últim problema judicial, després que la Fiscalia arxivés totes les investigacions. 

Aquest pòdcast es va donar a conèixer des de Londres, on viu Corinna i també on resideix la major part del temps la reina Sofia. En vuit capítols, Corinna ha volgut explicar la seva versió de la relació sentimental que va mantenir durant anys amb Joan Carles I quan aquest encara era rei i que, un cop es va acabar, va continuar amb una amistat. Per exemple, durant la polèmica cacera de Botswana ja no eren parella, però sí bons amics. Ara bé, un cop acabada aquesta amistat, tot va saltar pels aires i ha acabat amb aquesta demanda de Corinna davant la justícia britànica.

Vista a Londres sobre la immunitat de Joan Carles I 

Tot i que Corinna ha anat parlant en els últims anys, sovint ho ha fet a través dels seus advocats, fins que ara ha decidit prendre ella la paraula en aquests vuit capítols que s'aniran estrenant d'un en un els dilluns d'aquestes pròximes setmanes. En els dos primers, s'espera que Corinna expliqui els inicis de la seva relació, després que es coneguessin en una cacera a Ciudad Real el 2004. A partir d'aquí, l'emèrit va començar a enviar-li cartes i rams de flors, com a senyal que volia començar una relació amb ella. De fet, el seu primer capítol es diu La Caseta, en referència a la casa que li va proporcionar Joan Carles a prop del palau de La Zarzuela, on es van veure durant les seves primeres trobades i que es va acabar convertint en la residència de Corinna quan anava a Madrid. Els pòdcasts estaran disponibles a totes les plataformes, a partir del pròxim dilluns 7 de novembre, coincidint amb la vista a Londres sobre la immunitat de Joan Carles.

En el mateix capítol en què Corinna parla d'una relació que semblava un conte de fades amb qui era el rei d'Espanya en aquell moment i quan ella estava acabant la seva relació amb el seu exmarit, la princesa alemanya també diu que tot plegat es va acabar pervertint, ja que el món de l'emèrit estava ple de "cobdícia, corrupció, violència, riquesa oculta, espionatge internacional, conspiració, hedonisme i caceres d'elefants". Tot i que els pòdcasts encara no s'han estrenat, sí que s'ha publicat un avançament per anar creant expectació, en el qual se sent Corinna definir Joan Carles I com a "despietat i pertorbador".