El que havia de ser una expulsió permanent i exemplar ha quedat reduïda a unes poques setmanes fora del Col·legi Major Elías Ahuja de Madrid pel jove estudiant que va iniciar els crits masclistes contra les companyes d'una altra residència que van provocar moltíssima indignació. La direcció del col·legi major que es va veure superada per una allau de crítiques davant els vídeos virals dels seus alumnes insultant de manera molt desagradable a un grup de noies (que fins i tot els van defensar davant les repercussions del que van definir com una broma) i va optar per expulsar a aquest noi que havia començat els crits masclistes. Tot plegat va succeir a principis d'octubre i aquest jove ja ha estat readmès a la residència. 

El noi, considerat el líder del grup que es va posar a cridar a les seves veïnes "putes, sortiu dels vostres caus, sou totes unes putes nimfòmanes, us prometo que follareu totes a la capea", va ser expulsat el 4 d'octubre del col·legi major. Tot i que no era l'únic que hi va participar, ni de bon tros, la residència el va fer fora per demostrar que estaven compromesos en la lluita contra el masclisme, tot i que el centre sempre ha estat envoltat de polèmica i no és el primer cop que es fan virals vídeos similars en aquest centre, tant amb insults sexistes com racistes. Amb tot, el que havia de ser una expulsió definitiva, ara El País ha informat que la residència confirma que ha estat readmès. L'aposta contra el masclisme ha durat menys de dos mesos i ara, des del col·legi justifiquen que la seva expulsió ja es va ampliar fins a 40 dies, la sanció més alta segons el reglament.

Una expulsió que havia de ser exemplar  

Segons informa el diari El País, aquesta novetat es va comunicar a la Universitat Complutense, a la qual està adscrita la residència- en una comissió creada per fer seguiment d'aquest cas que va provocar estupefacció pels insults i també pel fet que les noies insultades perdonessin els "ahújos", nom amb el qual es bateja als residents d'aquest col·legi major. Cal tenir en compte que es va acceptar reformar el reglament del centre perquè aquest compleixi el nou reglament que preveu expulsions de fins a tres anys de la universitat davant faltes molt greus, com ara un assetjament sexual. Aquests tres anys són un càstig significativament més gran que els dos mesos que ha estat expulsat. 

Volia ser president del govern espanyol 

Nascut a Mallorca, els mitjans de les Illes Balears van publicar diferents informacions sobre aquest noi, que durant els mesos en què ha estat expulsat ha viscut a casa d'uns amics a Madrid, on estudia a la Universitat Autònoma el grau d'ADE i Dret. Aquest jove, segons han explicat persones que el coneixien de prop es definia a ell mateix com a futur president del govern espanyol a les xarxes socials. A més, també detallaven que abans d'un examen al seu institut de Palma, es va dedicar a repartir bolígrafs de Vox per utilitzar-los durant la prova, i també banderes d'Espanya.