El Sorteig de la loteria de Nadal ha començat passades les nou del matí i ja hi ha hagut un premi ben matiner. El primer cinquè, el número 86986. Poc després ha sortit el segon, el 37023. Posteriorment han sortit el 19371, 49760, 55483, 28674. També ha resultat premiat el 43831 i el 31617.

El primer cinquè premi, el 86986, ha sortit a les 09.18 hores i s'ha venut a Novelda (Vinalopó Mitjà) i Torrevella (Baix Segura), Madrid, Alcantarilla (Múrcia), l'Hospitalet del Llobregat (Barcelonès), Saragossa, Albacete, Granadilla de Abona (Santa Cruz de Tenerife), la Corunya, Girona, Medina del Campo, Gijón, Vigo (Pontevedra), Màlaga i Las Palmas, entre altres.

25 sèries d'aquest número s'han venut a l'administració de loteria número 28 de la rambla Marina de l'Hospitalet de Llobregat i han deixat 1,5 milions d'euros a la ciutat.

L'administració de loteria de la rambla de la Marina, 366 de l'Hospitalet ha venut 25 sèries d'aquest premi, que principalment es van vendre al Bar Nou Somni de Cornellà, situat a la rodalia de l'estadi de Cornellà-el Prat del RCD Espanyol.

En declaracions a Efe, el propietari del despatx de loteria, Marcos Ruz, ha explicat, eufòric, que el número procedeix d'una administració d'Albacete amb la qual cada any intercanvien sèries. En concret, 20 de les 25 sèries s'han venut al Bar Nou Somni, un establiment regentat per persones d'origen asiàtic que no han volgut fer declaracions públiques per evitar concentracions de persones i mitjans de comunicació.

decimo 86986 bar cornellà loteria navidad acnDècim venut en un bar de Cornellà / ACN

Ruz ha celebrat que el premi hagi tocat als barris treballadors de Riera de Cornellà i al de Bellvitge de l'Hospitalet, on es troba l'administració de loteria, i ha fet broma sobre la fortuna que hagin pogut tenir alguns aficionats de l'Espanyol després del descens de l'equip a Segona Divisió. "És un barri molt treballador, que la gent ho està passant malament. Estic molt content. Els del bar són bona gent", ha explicat Ruz, que ha expressat la seva alegria tot i no haver-se quedat cap dècim premiat: "Ens és igual,estem molt contents ".El venedor de loteria, que només porta set anys al capdavant d'aquesta administració, ha explicat que aquest pessic del Sorteig Extraordinari és el primer premi de la Loteria de Nadal que reparteixen.

Cinquè premi administració loteria Hospitalet Llobregat - ACN

Administració de loteria de l'Hospitalet de Llobregat on s'ha venut un cinquè premi - ACN

També s'han venut nou dècims a l'administració de Girona situada a la carretera Taila, 50.  Tres dècims d'un cinquè premi de la Rifa Extraordinària de la Loteria de Nadal —el 86986— s'han venut en un estanc de Girona situat al costat del restaurant dels pares dels germans Roca, propietaris del Celler de Can Roca. 

El seu responsable, Sebastià Luca, ha explicat a EFE que les tres butlletes s'havien servit a través de la màquina expenedora automàtica. Luca desconeixia si els dècims els havia adquirit una mateixa persona o si les vendes s'havien produït en diferents dies. L'estanc, que té per nom Girona 30, és a la carretera de Taialà, la mateixa en la qual s'ubica el restaurant dels pares de Joan, Josep i Jordi Roca. Molt a prop hi ha també el Celler de Can Roca, l'establiment de tres estrelles Michelin que ha ostentat la consideració de millor del món en diferents períodes al llarg de la seva trajectòria d'èxit. 

37023

El segon cinquè ha sortit minuts després, a les 09.21 hores, i ha estat venut a Madrid, Jaca (Osca), Gijón (Astúries), La Llagosta (Vallès Oriental), Vinaròs (Baix Maestrat), Santiago de Compostel·la (la Corunya), Ponferrada (Lleó), Vielha (Val d'Aran), Arona (Tenerife), Barakaldo (Biscaia) i Saragossa.

Una sèrie del número 37023, un dels cinquens premis de la Rifa Extraordinària de Loteria d'avui, dotat amb 60.000 euros la sèrie i amb 6.000 euros cada dècim, ha estat venuda a l'administració de loteria número 1 de la Llagosta (Vallès Oriental) i una altra a la número 1 de Vielha (Val d'Aran).

L'administració de loteria de la Llagosta està situada al carrer Estació i la de Vielha a l'Avinguda Castieru i haurien repartit 60.000 euros cadascuna, a raó de 6.000 euros a cada dècim, encara que inicialment la responsable de l'administració aranesa informava per error que havia venut només un dècim.

L'administració de la Llagosta venia per primer cop aquest número "nou", que han adquirit en els últims dies particulars en finestreta. Tal com ha explicat a TV3 des de l'administració Isabel Soria, es tracta d'un local obert des de fa molts anys que cada Nadal té la sort d'entrar "un o altre premi", una ratxa que diu que té també al llarg de l'any.

En el cas d'aquest cinquè premi, que han adquirit per primera vegada per al sorteig del 2020, han venut una única sèrie, en finestreta i de dècim en dècim sense fer participacions. "La gent té molta esperança i la loteria de Nadal és part de la il·lusió que comencin a anar millor les coses", ha asseverat. Soria ha assegurat que encara no s'hi ha acostat cap premiat, però no dubta que algun ho farà pròximament per "celebrar-ho com cal".

Aquest premi ha sortit a les 09.21 hores i ha estat venut majoritàriament a Madrid (145 sèries) i altres sèries a Jaca (Osca), Gijón (Astúries), Vinaròs (Baix Maestrat), Santiago de Compostel·la (La Corunya), Ponferrada (Lleó), Arona (Tenerife), Barakaldo (Biscaia) i Saragossa.

Aquest premi és el segon dels vuit cinquens premis que aquest dimarts llancen els bombos de la loteria que des de les 9.00 hores se celebra al Teatro Real de Madrid. 

19371

El 19371, un cinquè premi de la rifa de Nadal, ha repartit una sèrie a Palamós (Baix Empordà). Es tracta de l'administració de loteria número 1, al carrer Dídac Garrell i Tauler, 7. Està dotat amb 60.000 euros cada sèrie (6.000 euros per dècim) i suposa 300 euros per cada euro apostat. S'ha cantat a les 10.41 hores. El 19371 també s'ha repartit a Saragossa, Madrid, Torrejón de Ardoz, Alcorcón i Badajoz.

 L'administració número 1 de Palamós (Baix Empordà), coneguda com Can Espadalé, ha venut, per segon any consecutiu, una sèrie d'un dels cinquens premis, en aquest cas el 19371.

El propietari de l'establiment, Lluís Espadalé, ha explicat a EFE que, al sorteig de Nadal del 2019, es van repartir en aquesta administració un total de 10.200.000 euros, perquè "el número estava sencer aquí". "Va ser molt sonat, perquè fa anys també va tocar part d'un cinquè premi, però l'última vegada van ser molts diners. Aquesta vegada una sèrie, però estem contents", ha afegit.

Espadalé ha fet broma en recordar la conjunció de Júpiter i Saturn de la passada nit i ha assegurat que "els planetes es van alinear perquè sortís aquí". El propietari de l'administració, situada al carrer Dídac Garrell i Tauler i regentada per la segona generació de loters, ha confirmat que tots els dècims es van vendre per finestreta i que, "per això, és impossible saber a qui, perquè ve molta gent".

Un total de 130 sèries d'aquest número han estat venudes a Saragossa, 30 més a Madrid i la resta molt repartit en diverses localitats, com Alcorcón i Torrejón de Ardoz, Don Benito (Badajoz), Alcázar de San Juan (Ciudad Real), Lourenzá (Lugo) i Roquetas de Mar (Almeria), entre d'altres poblacions.

Aquest premi és el tercer dels vuit cinquens premis que aquest dimarts llancen els bombos de la loteria que des de les 9.00 hores se celebra al Teatro Real de Madrid. 

49760

El 49760, un cinquè premi de la rifa de Nadal, s'ha venut íntegrament a la localitat d'Alcanyís (Terol). Les 172 sèries s'han venut a l'administració de loteria número 1, situada al número 30 del carrer Jerónimo Blasco. El premi s'ha cantat a les 10.44 hores.

55483

El 55483, dotat amb 60.000 euros la sèrie, ha sortit passades les 11 del matí. Aquest ha tocat a Bilbao, Cadis i Torrejón de Ardoz, entre altres llocs.

Hi ha vuit cinquens premis en el Sorteig Extraordinari de Nadal, que reparteixen 60.000 euros a la sèrie, 6.000 euros al dècim. Cada número consta de 172 sèries de 100.000 bitllets cadascuna.

28674

El 28674, dotat amb 60.000 euros la sèrie, ha sortit gairebé a les 12 del migdia. S'ha repartit a Lleida, Barcelona, Saragossa i Madrid, entre altres llocs.

43831

Passada l'una del migdia ha sortit un altre cinquè premi, el 43831, que ha estat molt repartit, com ja sol passar en els darrers anys. S'ha repartit a Barcelona,  Palma de Mallorca, Miranda de Ebro, Gijón, Villena, Orihola, Manises i Alacant.

Comprova aquí el teu número del Sorteig Extraordinari de Nadal.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat