No tots passem les vacances de la mateixa manera ni al mateix lloc. Mentre hi ha els qui prefereixen anar-se'n a torrar al sol, d'altres aprofiten els seus dies de descans per fer rutes de muntanya, excursions en família o suar la cansalada practicant algun esport. Alguns també busquen moments en solitud per devorar un llibre o, simplement, tenir la possibilitat d'aïllar-se una mica de l'atrafegament de la rutina. Tots els moments requereixen casuístiques diferents.

platja

El mateix succeeix amb les cremes solars. I és que independentment del que vagis a fer, és crucial que a la teva maleta sempre hi hagi un fotoprotector adequat que s'adapti al teu ritme d'activitat estiuenca. El que segur has de tenir en compte és que una bona crema protectora ha de ser resistent a l'aigua, d'ampli espectre (protegir dels rajos UVA i UVB) i tenir un factor de protecció sola alt, que es tradueix en SPF 30 o superior. També que sigui del teu grat: si no t'és agradable, segurament no la utilitzaràs.

Encara que la immensa majoria de persones ens posem crema solar (espero!), existeixen algunes recomanacions generals per aplicar-la de forma efectiva. El primer, és que no hem d'escatimar: és important que siguem generosos amb la quantitat, ja que, si en estendre-la sobre la pell la capa queda massa fina, el nivell de protecció serà molt menor. I sobretot, ser superpuntuals amb el temps: el fotoprotector ha de posar-se almenys 30 minuts abans de l'exposició al sol i torna a aplicar-lo cada 2 hores (cada 40 minuts si fas exercici o sues molt) o cada vegada que t'assequis amb la tovallola.

Per als amants del sol

Si l'estiu és la teva estació preferida, sabràs (o hauries de saber) el mal que el sol pot fer-li a la teva pell. Si ja estàs llest per agafar la tote bag, aquests són els productes que t'interessen si ets dels que et passes hores tombat al sol perquè t'encanta tenir un to de pell més moreno que l'habitual. I no t'oblidis les ulleres de sol i la tovallola pareo!

Fotoprotector ISDIN HYDRO OIL SPF 30

El 66% de les dones declara sentir-se més maca quan la seva pell està bronzejada. Existeixen molts "falsos mites" sobre si utilitzar protecció solar no et permet aconseguir aquest bronzejat. HydroOil et permet obtenir un bronzejat natural de manera saludable mentre protegeix la pell davant la radiació UV.

ISDIN HydroOil és un fotoprotector corporal bifàsic de doble acció que protegeix amb una alta protecció UVB/UVA SPF30 i potencia el bronzejat natural de la pell en un 43% més gràcies al seu contingut a Pro-Melanin Technology, fomentant les defenses naturals contra la radiació UV. És una loció oli aquosa, hidratant i d'assecatge immediat. A més, és apte per a pells atòpiques i sensibles.

1

ANTHELIOS FLUID INVISIBLE SPF50+

Una protecció d'ampli espectre que ajuda a prevenir els danys causats pels rajos UVA i UVB, els infrarojos-A i la contaminació. Ultraresistent a l'aigua, la suor i la sorra. No pica als ulls i la seva textura és lleugera i no enganxosa. A més, serveix per a rostre, coll i fins i tot per a la zona de l'escot.

2

Per als més esportistes

Si a l'estiu no pares ni un segon, t'apuntes a tots els plans que se't proposen i gaudeixes tant de l'esport a l'aigua com de les rutes per la muntanya o descobrint nous racons pel món, necessites un protector adequat. La motxilla serà la teva millor aliada i els teus complements predilectes, les sabatilles d'esport i la pilota. O encara millor: les pales de pin poN, perquè no hi ha millor manera de gaudir de l'estiu a la vora del mar mentre cremes calories.

ISDIN TRANSPARENT SPRAY WET SKIN

El fotoprotector ISDIN Transparent Spray Wet Skin és el fotoprotector corporal de referència i líder en la categoria d'esprais del mercat espanyol. Es caracteritza principalment per la seva textura en esprai transparent, fresc i d'assecatge immediat. Té l'exclusiva tecnologia Wet Skin, que permet aplicar-lo fins i tot sobre la pell molla (bany i suor). A més, compta amb Ginger cell protect un extracte de gingebre natural que proporciona una fortificació cel·lular davant el mal oxidatiu.

3

Fotoprotector ISDIN FUSION GEL SPORT

El favorit dels esportistes. Es tracta d'un fotoprotector corporal en gel que ofereix un efecte refrescant immediat mentre protegeix la pell amb una protecció invisible d'ampli espectre UVB/UVA sense deixar residu a la pell. Es caracteritza principalment per la seva fórmula ultralleugera i transpirable com una segona pell. Aquest any, ISDIN presenta la seva nova fórmula millorada que compta també amb Ginger Cell protect per a una acció antioxidant. A més, compta amb un nou disseny amb un mosquetó perquè el puguis portar a tot arreu. Fusion Gel SPORT compta amb la tecnologia wet skin, eficaç també quan s'aplica sobre pell molla.

4

AVÈNE FLUID SPORT SPF 50+

El Fluid Sport SPF 50+ es basa en l'associació exclusiva Sunsitive® protection: un sistema de filtres patentat que conté només 4 filtres solars per a una molt alta protecció d'ampli espectre UVB-UVA fotoestable i efectiva, de llarga durada i amb una tolerància cutània òptima; un complex antioxidant únic (Pre-tocoferil + Pro-taurina) per a una protecció cel·lular completa contra l'estrès oxidatiu; i Aigua termal d'Avène, reconeguda per les seves propietats calmants, antiirritants i suavitzants.

5

Estiu en família

Aquí una bossa gran t'anirà de meravella. On posaràs la gorra, l'ampolla d'aigua o fins i tot el para-sol? Si ets dels que va a la platja o a la piscina amb els nens, no s'ha d'oblidar un fotoprotector específic per a ells. Encara que un adult pot utilitzar un protector solar per a nens, al revés no és aconsellable. Perquè els fotoprotectors pediàtrics estan específicament formulats per a les necessitats de la seva pell: més fina, menys resistent, especialment sensible a temperatures extremes i canvis de temperatura, amb més tendència a la sequedat i més sensible a la radiació solar. A més, el fotoprotector s'ha d'adaptar també als seus jocs.

Fotoprotector ISDIN PEDIATRICS FUSION WATER

La textura del fotoprotector facial més innovador del mercat, Fusion Water, traslladada al món dels nens. Especialment formulat per a la pell del nen i del nadó, Fusion Water Pediatrics ofereix una hidratació intensa, absorció immediata i sense perfum. Compta amb una alta protecció UVB/UVA SPF 50 i incorpora el sistema Wet Skin per a la seva eficàcia sobre la pell molla.

6

Fotoprotector ISDIN PEDIATRICS TRANSPARENT ESPRAI WET SKIN

Un esprai transparent, fresc i d'assecatge immediat que pot aplicar-se fins i tot a pell molla. És apte per a nens de més de 3 anys. Compta amb una alta protecció SPF50 UVB/UVA i amb la tecnologia wet skin amb el que permet la seva aplicació tant a pell molla com a pell asseca, sense deixar residu blanc i mantenint el factor de protecció. A més, gràcies al seu format en esprai, permet l'aplicació en qualsevol direcció, fins i tot a les zones de difícil accés gràcies a la seva vàlvula de difusió contínua. Ara compta amb una fórmula millorada, amb extracte de sempreviva (Helichrysum italicum), que ajuda a calmar i proporciona una fortificació cel·lular contra el dany induït per la radiació UVB junt a una activitat antioxidant, per lluitar contra el mal oxidatiu.

7

LADIVAL ESPRAI NENS

Un protector solar especialment indicat per protegir de forma eficaç la delicada pell dels nens, i les pells amb tendència atòpica de totes les edats. Ofereix una protecció solar completa, davant les radiacions UV-A, UV-B i IR-A. A més, la seva fórmula SIN respecta la pell i evita reaccions al·lèrgiques.

Imatge20

Relax i llibres

Per gaudir d'un estiu relaxat, llegint novel·les i cuidant la teva pell, necessitaràs sens dubte una bossa de platja gran on puguis posar el llibre (més encara si té més de 400 pàgines) i el barret per protegir el teu cap. Si busques ombra sempre que pots i adores els para-sols i les gorres, aquests són els teus favorits:

ISDIN LOTION SPRAY

Aquest fotoprotector corporal en loció presenta una fórmula molt lleugera que s'absorbeix immediatament, hidratant intensament la pell. Igual com el Transparent esprai, també compta amb el poder antioxidant del Ginger Cell Protect. I és apte per a tota mena de pell, inclosa la pell atòpica i sensible.

9

AVÈNE Crema solar COLOR SPF50+

Aquest fotoprotector amb color compte amb un mínim de filtres, estables i eficaços en el temps, que ofereixen una protecció òptima davant els UVB i els UVA. Presenta també una acció antioxidant gràcies al Pretocoferil, per a una protecció cel·lular contra els radicals lliures.

Imatge21