Una jove alemanya de 24 anys d'edat ha mort aquest dilluns després de precipitar-se de la planta número 12 d'un hotel a Palma, per la qual cosa es converteix en la vuitena víctima mortal d'aquest any per aquesta causa a Mallorca. La Policia espanyola ha informat que s'ha fet càrrec de la investigació d'aquest succés que ha tingut lloc a les set de la tarda.

El balconing és a una pràctica que consisteix a saltar entre els balcons d'un hotel o cap a la piscina. Les circumstàncies d'aquest accident s'estan investigant, han assenyalat fonts policials. Aquests fets tenen lloc després que una jove de 18 anys hagi resultat ferida de gravetat el diumenge  després de precipitar-se des d'un tercer pis en un establiment turístic de Palmanova, en el municipi mallorquí de Calvià.

Vuit morts

La ferida de Cavià va ser traslladada en ambulància a l'Hospital Son Espases en estat greu. L'esdeveniment també està sent investigat per la Guàrdia Civil. Els fets van passar el diumenge al voltant de les 5.50 hores de la matinada al carrer Germans Moncada.

Aquest estiu ja han mort a Mallorca vuit joves, amb la turista alemanya d'avui, després de precipitar-se des d'una elevada alçada, gairebé totes relacionades amb el consum d'alcohol.