Un autocar de Mon Bus ha cremat aquest matí a les 07.58 hores al carrer Bruc del Mig del Bruc, segons han informat els Bombers de la Generalitat. L'incendi, que no ha provocat ferits, s'ha iniciat en el motor del vehicle, que ha quedat completament calcinat, i de moment se'n desconeixen les causes. 

Els bombers han intervingut amb set unitats en el lloc dels fets, i encara que l'extinció del foc ha estat ràpida, diverses dotacions continuen a la zona per controlar i revisar els possibles danys en aquest carrer. 

Incendi bus Igualada 1

El Departament de Territori i Sostenibilitat, titular de la línia que comunica Igualada amb Barcelona a través de l'empresa concessionària Monbus Hispano Igualadina, obrirà un expedient sancionador a la companyia a causa de l'incendi. A través d'un comunicat, el Govern ha lamentat els fets i els ha qualificat de "greus" i "inadmissibles".

L'empresa ja està sent sotmesa a una auditoria externa, encarregada per la Generalitat a través de l'ATM de Barcelona, per fer un seguiment intensiu del servei Igualada-Barcelona, que acumula nombroses queixes dels usuaris.

A través de l'auditoria, s'estan inspeccionant tots els vehicles i s'està fent un control del compliment dels horaris i de l'estat de les parades. L'auditoria, que es preveu que estigui tancada després de l'estiu, determinarà si cal revisar la concessió.