El vehicle que la Guàrdia Urbana està buscant per l'atropellament d'un jove la nit de Cap d'Any a Barcelona no és un monovolum com s'havia dit al principi sinó un turisme d'una mida corresponent a un Peugeot 308 o un Audi A3 i és de color fosc. Així ho ha explicat el sotscap de la Unitat d'Investigació de la Guàrdia Urbana, David Vázquez, en declaracions a Ser Catalunya.

La policia està analitzant les imatges de tres càmeres de seguretat d'establiments de la zona i tenen una dotzena de testimonis a qui donen "molta credibilitat". El que està clar, tal com ha explicat Vázquez, és que després de l'atropellament, el vehicle va fugir pel passeig central de vianants de rambla de Catalunya fins al carrer Rosselló.

La informació de les càmeres de seguretat dels establiments serveix perquè la Guàrdia Urbana pugui anar confirmant el trencaclosques que han fet a partir de les aportacions de cada testimoni, segons explica el sotscap de la Unitat d'Investigació. 

En total, s'ha parlat amb una quarantena de persones per aclarir els fets de la matinada de Cap d'Any que han deixat ferit greu un jove, que es troba ingressat a l'Hospital Clínic de Barcelona. Segons Vázquez, el que està clar és que l'atropellament es va produir al pas de vianants de via Augusta amb l'avinguda Diagonal i que després de produir-se el vehicle va continuar circulant pel carril central de la rambla Catalunya, que és de vianants, fins que va arribar al carrer Rosselló.