Ana Julia Quezadal'assassina confessa del petit Gabriel Cruz― ha intentat suïcidar-se a la presó després de barallar-se amb una altra reclusa la passada Nit de Cap d'Any. La temptativa de la presa va ser frustrada per la ràpida actuació dels funcionaris, que van intervenir abans que la dona pogués treure's la vida utilitzant una fulla d'afaitar.

Segons ha avançat Espejo Público, els fets es van produir després que, en el sopar del passat Cap d'Any, Quezada discutís i tingués un greu aldarull amb una altra de les preses de la presó d'El Acebuche (Almeria). La direcció de la presó va prendre la decisió d'enviar l'assassina confessa al mòdul d'aïllament. Una vegada traslladada a la nova zona, la dona va intentar suïcidar-se tallant-se les venes amb una fulla d'un sol ús, obligant els responsables a mobilitzar-se ràpidament per evitar-ho. La dona va arribar a autolesionar-se, segons informa el programa.

L'incident ha obligat els dirigents d'El Acebuche a activar el protocol antisuïcidis per a Quezada, a qui a més se li ha assignat una presa ombra, una altra reclusa que la persegueix allà on va.