Bernardo Montoya, l'assassí confés de Laura Luelmo, ha canviat la seva versió dels fets i es declara innocent. Segons ha avançat Espejo público, l'home acusa la seva exnòvia Josefa d'haver pegat la professora de 26 anys al cap amb un martell. "Després de meditar-ho en les meves hores de solitud, he decidit canviar la meva versió perquè no em menjaré el merder de la Josefa", va assegurar el reclús a uns funcionaris de la presó on va ingressar al desembre.

"Fa temps vaig conèixer la Josefa al centre penitenciari de Puerto 3 i hi vaig mantenir una relació. La Josefa es va presentar a la meva habitació amb un martell que tenia guardat en una caixa d'eines i va pegar la Laura al cap", va explicar Montoya a uns funcionaris de la presó. Aquests van traslladar la informació al director del centre penitenciari i aquest, al seu torn, ha compartit la nova versió dels fets d'El Campillo (Huelva) de començaments de desembre.

Segons la nova versió, l'assassí confés va rebre la visita a casa de la seva exparella el 12 de desembre, al mateix carrer on vivia des de fa pocs dies Luelmo. La Josefa va veure el reclús parlant amb la professora assassinada i, en un atac de gelosia, va agafar un martell que tenia guardat en una caixa d'eines i li va clavar un cop al cap. Montoya assegura que la seva exparella li retreia que hagués llogat la casa a Luelmo a canvi de mantenir relacions sexuals amb ella. L'assassí confés defensa que quan ell portava la professora a l'habitació, la Josefa va aparèixer i li va clavar els dos cops mortals.

L'exparella del reclús ha mostrat la seva indignació per les acusacions de Montoya en una entrevista per a Espejo público i assegura que és innocent.