L'Associació Espanyola d'Usuaris i Empresaris del Transport Aeri (ASETRA) ha assegurat que el ministre de Foment, Íñigo de la Serna, ha estat "jugant amb els ciutadans de Catalunya" perquè ha retardat inexplicablement" la seva intervenció, que "podria haver evitat el caos en el qual s'ha vist immers l'aeroport de Barcelona de forma inexplicable".

En aquest sentit, ha assegurat que la vaga dels vigilants de seguretat del Prat ja ha afectat més de 100.000 persones. A més, ha recordat que això es podria haver evitat perquè ASETRA ja va demanar a Aena a mitjans de juliol la suspensió del contracte dels controls de seguretat d'Eulen i que va demanar al delegat del Govern espanyol que la Guàrdia Civil assumís els controls de seguretat.

L'Associació Espanyola d'Usuaris i Empresaris del Transport Aeri (ASETRA) espera que el ministre de Foment comenci a prendre mesures serioses per evitar que el conflicte es perpetuï. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat