L'aeroport de Ciudad Real va rebre aquest dijous un avió per primera vegada en els últims nou anys, un vol simbòlic organitzat per la nova propietària de la infraestructura, Ciudad Real International Airport (CRIA). Aquest acte s'ha organitzat per estrenar l'autorització d'obertura de l'espai aeri que l'aeroport ha rebut aquest mateix dijous.

Així, CRIA culmina un llarg procés que va començar l'any 2016 amb l'adjudicació provisional de l'aeroport, que va ser definitiva l'octubre de 2018, i va continuar el gener de 2019, quan el Ministeri de Foment el va reconèixer la condició de gestor aeroportuari.

CRIA va comprar l'aeroport per 56,2 milions d'euros l'abril de 2016. El procés de venda de l'aeroport de Ciudad Real va començar el desembre de 2013 quan, després d'entrar en concurs de creditors el juny de 2010, va ser posat a la venda pels administradors concursals a un preu de 100 milions d'euros.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat