Cinc de morts i deu ferits de diversa consideració és el balanç de l'accident de trànsit que ha tingut lloc a última hora d'aquesta tarda a l'A7, a Múrcia, en el que s'han vist implicats dos camions, dues furgonetes i nou turismes. Fonts del Centre de Coordinació d'Emergències han informat que l'accident ha tingut lloc minuts abans de les 20.00 hores a l'autovia de la Mediterrània, a l'altura del càmping de La Paz, a la pedania murciana de Sangonera la Seca.

Per causes que es desconeixen, ha indicat la Guardia Civil, el sinistre s'ha produït quan un camió i un cotxe que havien aturat la marxa han estat arrossegats per un altre vehicle pesat, la qual cosa ha provocat un xoc en cadena. En total, hi ha dos camions, dues furgonetes i nou turismes implicats en un accident que ha col·lapsat el trànsit a l'autovia, per la qual cosa es recomana utilitzar vies alternatives per arribar a la ciutat de Múrcia des d'Andalusia.

Al lloc del sinistre s'hi han desplaçat 12 ambulàncies concertades i del Servei Murcià de Salut i una desena de bombers del Consorci d'Extinció d'Incendis de la Comunitat Autònoma, així com un altre grup d'efectius del parc de l'ajuntament de la capital, policies locals i agents de la Guàrdia Civil.