Si et passes hores i hores davant l'ordinador, sigui per feina o per entreteniment, és imprescindible que tinguis una bona cadira. És a dir, una cadira còmoda i ergonòmica. I és que amb una cadira de qualitat t'estalviaràs problemes d'esquena.

Però això no és tot, una bona cadira de treball també augmentarà la teva productivitat. Per què? Doncs perquè treballar en una postura correcta i còmoda et farà sentir bé, cosa que augmentarà la teva energia, la teva motivació i reduirà les possibilitats que pateixis mals a l'esquena.

Atès que no és convenient triar una cadira qualsevol per treballar, te'n portem cinc de la casa Ergonomika perquè treballis de la millor forma possible. 

5 cadires d'oficina ergonòmiques i comodíssimes

1. Cadira moderna d'oficina amb reposacaps Aire de Gonos
Sens dubte, Aire de Gonos és la millor cadira d'oficina en relació qualitat-preu. I és que és impossible trobar una cadira amb totes les característiques ergonòmiques per un preu inferior. Concretament, està equipada amb reposabraços 3D, suport lumbar regulable, regulació del basculant, profunditat del seient i capçal regulable en altura i profunditat.

aire de gonos
 

Si vols saber més sobre Aire de Gonos, clica aquí.

2. Cadira d'escriptori Mereo Headrest de RH | Negre
Aquesta és la cadira ideal per a totes aquelles persones que volen una regulació precisa de tots els seus components. Compta amb un sistema de basculació particular que permet canviar d’una posició molt relaxada a una molt activa en un moment. És l’autèntica cadira “gaming” ergonòmica. També disposa de la certificació especial per a llocs de treball en què la cadira té un ús continuat.

Mereo negra
 

Informa't sobre totes les particularitats de Mereo Headrest clicant aquí.

3. Cadira d'oficina ergonòmica MIRRA 2 Butterfly de Herman Miller | Blanca
Aquesta és la cadira d'Herman Miller de la qual ningú no parla. I és estrany perquè té una relació qualitat preu increïble. La cadira Aeron acostuma a rebre la major part de l'atenció en ser més icònica, però aquesta te un disseny més actualitzat i té un preu més ajustat. A més, la seva regulació de fondària permet escurçar el seient i tenir una posició més activa que amb l'Aeron.

Cadira Herman Miller / Ergonomika
 

Descobreix totes les prestacions de la cadira MIRRA 2 de Butterfly clicant aquí

4. Cadira Escriptori Ergonòmica CAPISCO PULS 8020 de Hag | Gris Clar
La Capisco Puls representa l'ergonomia real! Per què? Doncs perquè en ser una cadira d'ergonomia dinàmica trenca el paradigma de seure en “forma de 4” i permet tenir una posició molt més natural. Alhora, compleix la màxima de l’ergonomia que la millor posició és la que sempre canvia perquè permet seure en múltiples posicions i tenir molta llibertat de moviment. De fet, és possible seure-hi de manera invertida, és a dir, amb el pit al respatller. Fer-ho relaxa la zona lumbar. Informa-te'n clicant aquí.

capisco puls 8020 gris claro
 

5. Cadira d'escriptori Ergonòmica SAYL 4D d'Herman Miller | Blanca – blanca
És la cadira home office per excel·lència. Complementa particularment bé les formes anatòmiques de les dones. I és la cadira de Herman Miller amb la posició de “Forward tilt” més pronunciada, la qual cosa ens permet una millor higiene postural. I es pot configurar de manera tan confortable que permet ser utilitzada com a butaca.

02 cadira hermann miller
 

Si vols saber-ne més, clica aquí.

No dubtis, aposta per una cadira de qualitat, notaràs la diferència!