Nadal ja està aquí i amb ell els costums i tradicions més típiques de cada país. Tanmateix, una de les coses de caràcter universal és escoltar nadales, quines s'escolten a cada punt del món, no ho sabem, el que si podem saber és quines són les més reproduïdes a Spotify. Hi ha èxits que malgrat que passin els anys segueixen agradant a tots els públics. 

Mariah Carey, la reina de Nadal

La reina de totes les festes de Nadal per excel·lència és l'archiconeguda All I want for Christmas is you de Mariah Carey. Un clàssic de tots els rànquings, com el nord-americà Billboard Hot 100, on durant uns dies va estar desbancada per Rockin' around the Christmas Tree de Brenda Lee. Tot i que, ja ha recuperat el lideratge. Carey ocupa el número del rànquing de Spotify per tretzena vegada d'ençà que es va publicar l'àlbum Merry Christimas, l'any 1994. A més, és l'única cançó que s'ha situat al més amunt de la llista en 5 anys diferents. 

George Michael de rècord

Un altre dels que sempre recupera el seu regnat és George Michael i el seu Last Christmas, del grup Wham! Una cançó que gairebé 40 anys després de la seva estrena ha aconseguit liderar la llista oficial d'èxits del Regne Unit per primer cop des de la seva estrena. Michael va morir, precisament, el dia de Nadal del 2016. 

L'eterna Brenda Lee

Als seus 65 anys Brenda Lee ha aconseguit desbancar durant uns dies la reina de Nadal, Mariah Carey. El seu clàssic Rockin' around the Christmas tree, sempre recupera l'esperit i es col·loca entre els primers llocs de les llistes nadalenques. La cançó de Lee sempre alegra les reunions a Nadal, i convida a ballar al costat de l'arbre acompanyats d'amics i familiars. La cantant Miley Cyrus també va treure una versió d'aquest tema, tot i que, la favorita per a tothom segueix sent l'original. 

Jingle Bell

La quarta posició de la llista de Spotify és per un altre clàssic, Jingle Bell Rock, de Bobby Helms. Un cantant de country que es va fer famós sobretot per aquesta cançó que, malgrat que passin els anys continua agradant per a les festes de Nadal.

El clàssic 'Santa Claus'

El cinquè lloc del rànquing s'ha quedat en mans d'Ariana Grande. La cantant és coautora de Santa, tell me, que va estrenar l'any 2014. És una nova adaptació del clàssic Santa Claus, però en clau pop.