La iniciativa #Rebrotem perquè el ramader Pere Jornet, de la Torre de l'Espanyol, pugui recuperar la seva explotació afectada per l'incendi de la Ribera d'Ebre ha aconseguit el seu primer objectiu.

En menys de 24 hores, 677 mecenes han donat fins les set de la tarda d'aquest diumenge 28.000 euros, tot i que la quantitat inicial demandada per la iniciativa "Recuperem la granja cremada de la Torre de l'Espanyol" eren 20.000 euros per a tornar a omplir la granja amb 200 xais i finançar així el seu transport.

La campanya, anomenada #TotSuma i impulsada per pagesos d'arreu de Catalunya, va valorar els costos de la reconstrucció de l'explotació de Pere Jornet, de la Torra de l'Espanyol, i es va quantificar en 20.000 euros. 

Els pagesos del grup han explicat que no estan disposats "a perdre més ramaders o agricultors del nostre país", i és per aquest motiu que "no donen l'esquena" ni al ramader que va perdre el ramat ni al territori.

La campanya la van iniciar concretament els pagesos del Grup GPS, creat després de l'incendi com a reacció del despoblament de les zones rurals de Catalunya i és una de les iniciatives que porten l'etiqueta #Rebrotarem.