Quirónsalud és l'única companyia del sector sanitari entre les 20 empreses amb més compromís social davant de la Covid-19, segons un informe elaborat pel Monitor Merco sobre la responsabilitat de les empreses amb el país davant de l'actual emergència sanitària.

L'esmentat rànquing, partint de les actuacions de compromís de les grans empreses que operen a Espanya i que estableix un rànquing d'excel·lència social, situa a Inditex al capdavant, seguida de Mercadona, Seat, Iberdrola i el Corte Inglés en les cinc primeres posicions. Quirónsalud, l'única del sector salut entre les 20 més ben situades, apareix al lloc19.

Inditex, que ocupa la primera posició en el raking global i lidera per tant el sector retail; Seat, tercera; Santander, quarta; Iberdrola, cinquena; Grup Social Once, vuitena; Telefónica, dècima; Mapfre, catorzena; i Quirónsalud són les marques que lideren a més als seus respectius sectors el compromís de les empreses durant la pandèmia.

257 experts

El rànquing ha estat realitzat a partir de l'avaluació d'un panell de 257 experts compost per analistes financers, periodistes, representants de ONGs, membres de sindicats, associacions de consumidors, catedràtics de l'àrea d'Empresa i Social Media Managers, els qui han elegit a les empreses que més estan destacant pel seu compromís social durant la crisi del Covid-19, amb un pes del 80 per cent en la puntuació final. Així com de l'avaluació de 2.017 ciutadans, amb un pes del 20 per cent.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat