Quirónsalud, que compta amb més de 40.000 professionals i 50 centres hospitalaris a tot Espanya, ha adquirit tests massius en sang per realitzar anàlisi tots els seus empleats i poder identificar treballadors potencialment amb coronavirus.

El pla de realització de tests està orientat no només a protegir els seus professionals sinó els pacients. A causa del gran nombre de professionals del grup, la mesura es durà a terme en dues fases, activant-se la primera d'elles aquest dimarts, 14 d'abril, entre aquells col·lectius amb més risc o que requereixen més urgència.

Personal prioritari

Entre ells, tot el personal d'UCI, així com el d'urgències, sales d'operacions (incloent bloc obstetrícia), i aquelles persones que presentin simptomatologia associada al coronavirus.

En aquest primer grup s'inclouran també aquells professionals que s'incorporin al centre per alta laboral, ja que des de l'inici de la crisi del coronavirus, el Grupo Quirónsalud està reforçant la seva plantilla amb la contractació de més de 1.000 professionals sanitaris en totes Espanya, principalment a Madrid i Barcelona. Està previst que la segona fase s'iniciï el 19 d'abril.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat