Per tercer any consecutiu, la prestigiosa revista Forbes ha publicat una llista amb els millors metges de l'Estat. Dins d'aquesta llista s'han inclòs un total de 17 homes i 3 dones de centres de salut de Catalunya com l'Hospital Universitari General de Catalunya, l'Hospital Quirónsalud de Barcelona, el Centre Mèdic Teknon o l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. Es tracta sens dubte d'una gran notícia que posa de manifest la gran qualitat dels professionals de la salut a Catalunya.

Hospital Vall d'Hebron

Aquesta és la llista dels facultatius segons les especialitats:

Angiologia i cirurgia vascular

Enric Roche, cap de Servei de Cirurgia Vascular i Angiologia de l'Hospital Universitari General de Catalunya i de l'Hospital Universitari Sagrat Cor, que compagina la seva tasca assistencial amb la docència, ja que és professor associat de la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona.

Cardiologia i cirurgia cardiovascular

Doctor Antonio Berruezo, de l'Institut del Cor Teknon.

Doctor Xavier Ruyra, cap del Servei de Cirurgia Cardíaca de l'Hospital Germans Trias i Pujol.

Cirurgia plàstica, estètica i reparadora

Doctor Vicente Paloma, del Centre Mèdic Teknon.

Doctor Jorge Planas, director mèdic de Clínica Planas.

Doctora Mireia Ruiz, cap de Servei de Cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica a l'Hospital Quirónsalud Barcelona, membre de l'equip quirúrgic que ha realitzat dos trasplantaments de cara a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron.

Diagnòstic per la imatge

Doctor Gorka Bastarrika, director i coordinador d'Innovació i Investigació del Servei de Radiologia de la Clínica Universitat de Navarra.

Hematologia

Francesc Bosch de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron de Barcelona

Susana Rives de l'Hospital Sant Joan de Déu

Medicina interna

Doctor Miquel Vilardell, cap del Servei de Medicina Interna de l'Hospital Vall d'Hebron i consultor sènior en el Departament de Medicina de l'Hospital Universitari Dexeus.

Doctor Ángel Charte, cap del Departament de Medicina Interna de l'Hospital Universitari Dexeus.

Doctor Rafael Esteban Mur, cap del Servei de Medicina Interna-Hepatologia de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron i a l'Hospital Quirónsalud de Barcelona.

Neurocirurgia i neurologia

Doctor Antonio Russi, president de l'Associació d'Epilèpsia d'Espanya, director de la Unitat d'Epilèpsia del Centre Mèdic Teknon i director de l'Institut de Neurologia i Neurocirurgia de Barcelona.

Oftalmologia

Doctora Elena Barraquer, directora mèdica adjunta i coordinadora de l'atenció al pacient del Centre d'Oftalmologia Barraquer.

Doctor Amadeu Carceller, adjunt del servei d'Oftalmologia de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron de Barcelona i director del servei d'Oftalmologia de l'Hospital Quirónsalud Barcelona.

Médico

Oncologia

Doctor Rafael Rosell, cap de l'Institut Oncològic doctor Rosell de l'Hospital Universitari Dexeus i director del Programa de la Biologia del Càncer i la Medicina Personalitzada en l'Institut Català d'Oncologia de l'Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona.

Psiquiatria

Doctor Eduard Vieta, Hospital Clínic de Barcelona.

Traumatologia

Doctor Xavier Mir, cap de la Unitat de Cirurgia de Mà i Microcirurgia del Departament de Traumatologia i Cirurgia Ortopèdica de l'Hospital Universitari Dexeus.

Doctor Ramón Cugat, director del Departament de Cirurgia ortopédica y traumatología del Hospital Quirónsalud Barcelona.