Madonna ha aclarit avui que va patir la Covid-19 a començaments de març, durant el final de la seva gira a París, i que per això té anticossos detectats pels test del coronavirus, dies després que diversos mitjans especulessin que la cantant nord-americana estava malalta.

L'artista va explicar aquesta circumstància en una publicació d'Instagram en la qual també va informar que acaba de donar un milió de dòlars a un fons d'ajuda internacional per desenvolupar una vacuna i tractaments contra aquesta malaltia.

"Quan un dona positiu per anticossos significa que ha tingut el virus, la qual cosa clarament em va passar quan vaig estar malalta al final de la meva gira a París fa més de 7 setmanes", va indicar l'autora de "Material Girl".

A més, Madonna, de 61 anys, va assenyalar que la resta de l'equip que l'acompanyava en els assajos i sobre l'escenari també va estar malalt durant aquell període de temps.

"Tots pensem que teníem una grip molt greu. Gràcies a Déu, tots estem sans i bé ara. Espero que això aclareixi les coses per als que van massa de pressa! El coneixement és poder!", va dir.

Per la seva part, aquesta setmana Madonna va ser una de les participants en la conferència internacional de donants organitzada per la Unió Europea per al desenvolupament de nous mètodes de diagnòstic, tractaments i una vacuna universal contra el coronavirus, en la qual no van participar els Estats Units, el seu país.

La recaptació va quedar a prop de l'objectiu esperat de 8.000 milions de dòlars, dels quals entorn del 53 % es destinarà a les futures vacunes, el 26 % a investigar noves medicines|medecines i el 20 % per desenvolupar test.

A més de les contribucions d'estats i d'agències internacionals, també van participar personalitats com Bill i Melinda Gates, l'entrenador de futbol portuguès José Mourinho i la mateixa|pròpia Madonna.

Just la setmana anterior, l'artista va ser notícia perquè va confirmar en un vídeo que havia donat positiu un test d'anticossos al coronavirus i planejava donar "un llarg passeig amb cotxe" en el qual "baixaria les finestres per respirar l'aire amb COVID-19".

Encara que s'apreciava un to dramàtic i irònic en el seu comentari, alguns seguidors i mitjans van qualificar de temeràries les paraules de Madonna i van fer conjectures sobre la seva afecció per la malaltia

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat