ISDIN i el torneig de tennis Roland-Garros han firmat un acord per aliar-se en la conscienciació i la prevenció del càncer de pell. L'aliança inclou una sèrie d'accions per conscienciar els esportistes professionals, però també els joves tennistes de clubs federats sobre els perills del sol a la pell i la necessitat de fotoprotegerse.

Juan Naya, CEO d'ISDIN, va explicar que "aliar-nos amb un torneig com el Roland-Garros és una fita molt important per a nosaltres, ja que ens permet amplificar la nostra tasca de conscienciació sobre els danys del sol a la pell i la necessitat de fotoprotegerla per aconseguir el nostre propòsit d'erradicar el càncer de pell al món".

Segons l'acord, a més de ser el fotoprotector oficial del Roland-Garros, ISDIN treballa per posar a disposició dels tennistes del Torneig un servei dermatològic. La doctora Georgina Logusso, Medical Marketing Manager d'ISDIN, va assenyalar que "és molt important cuidar i protegir la nostra pell per poder gaudir de l'esport i del sol de forma segura. En el cas dels tennistes professionals, i en el de tots aquells que practiquen deporti regularment amb moltes hores al sol, és clau comptar amb una fotoprotecció i rutines de cura dermatològica personalitzades".

A més, ISDIN organitzarà una activitat de conscienciació per als més joves: la formació per als ballkids al costat dels ambaixadors de la marca, com Carlos Alcaraz, que mostrarà als esportistes com s'han de protegir del sol.

El president de la Federació Francesa de Tennis, Gilles Moretton, s'ha mostrat molt satisfet amb l'acord. "Estem molt orgullosos d'associar-nos amb ISDIN, un referent al mercat dels productes dermatològics. Aquesta nova associació també ajudarà a promoure hàbits saludables i a conscienciar tots els jugadors, professionals o no, de la importància de protegir la seva pell quan juguen al tennis a l'aire lliure".

Amb aquesta gran aliança, ISDIN va destacar que fa un pas més en el seu projecte mundial de conscienciació en l'àmbit de l'esport que, a més del tennis, inclou altres disciplines com la vela. La companyia ha estat designada fotoprotectora oficial de l'America's Cup, una de les competicions més importants del món que es disputa aquest any a Barcelona. L'objectiu d'aquestes col·laboracions és donar a conèixer la importància de la cura de la pell i la protecció solar a la pràctica d'esports a l'aire lliure, però també en el dia a dia, per prevenir els efectes nocius del sol: des del fotoenvejecimiento prematur fins al càncer de pell.

La campanya de conscienciació d'ISDIN es remunta a l'any 2015, quan el laboratori va començar a col·laborar amb el Barcelona Open Banc Sabadell per fomentar la salut de la pell al món del tennis. Aquesta vinculació amb l'esport a l'aire lliure i amb el tennis en concret ha portat a ISDIN a ser també el fotoprotector oficial d'altres competicions de renom internacional com el Torneig ATP de Buenos Aires, l'Obert Mexicà de Tennis, el Xile Open, l'Open de Río, el Millenium Estoril Open, el Mútua Madrid Open, l'Argentina Open WTA 125, la Guadalajara Open Akron WTA 500, o el Bogotà Copa Colsanitas WTA 250.