El Grup Quirónsalud, que compta amb 50 centres hospitalaris a tot Espanya, ha intensificat el procés de contractació de professionals sanitaris a nivell nacional, per reforçar i recolzar al màxim els equips que actualment estan treballant en primera línia contra el coronavirus.

L'equip de Recursos Humans de Quirónsalud està focalitzat en accelerar la recerca i contractació, a tot Espanya, de professionals sanitaris de diferents categorías.

800 professionals

Durant els últims dies, Quirónsalud ha incorporat la seva plantilla a prop de 800 professionals, la major part a la Comunitat de Madrid, atesa la pressió que aquesta comunitat està patint. A més d'a Madrid, el Grup està centrant actualment tots els seus esforços de selecció en la recerca i captació de professionals a Catalunya.

Quirónsalud, amb "clara vocació d'ajuda", va començar a col·laborar amb les autoritats sanitàries en la gestió del coronavirus des de l'aparició dels primers casos a Espanya el mes de febrer.

Des de l'inici de la crisi ha posat a disposició del Ministeri de Sanitat i de les comunitats autònomes tota la seva capacitat hospitalària, tant d'infraestructura com de professionals i recursos, per combatre el coronavirus, treballant en total coordinació i col·laboració amb ells per ajudar a combatre, des de la primera línia, aquesta situació.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat