Davant la situació excepcional de pandèmia de Covid-19, l'Hospital Clinic de Barcelona, un dels centres de referència a Catalunya i que està concentrant la lluita contra el coronavirus, fa una crida per incorporar professionals assistencials, concretament metges, infermers i tècnics auxiliars en infermeria. 

Una publicació al compte de Twitter de l'hospital afirma que "necessitem tot tipus de perfils, però especialment metges, infermers/es i TCAIs. L'anunci demana que s'enviïn els respectius currículums dels interessats a tres correus diferents: [email protected] per als infermers, [email protected] per als metges i [email protected] per als auxiliars.

A més, incorpora dos telèfons de contacte (618614815 i 664193441) i explica que, en cas que sigui necessari, el propi hospital pot gestionar l'allotjament del futur nou treballador. 

 

 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat