Un total de 55 passatgers procedents de dos vols internacionals que aquest divendres van arribar a l'aeroport de Son Sant Joan (Palma de Mallorca) es troben en quarantena.

Segons ha informat Delegació del Govern aquest dissabte en una nota de premsa, els 55 passatgers dels dos vols internacionals que aquest divendres van arribar a l'aeroport de Palma, hauran de passar el període de quarantena de 14 dies.

Aquests vols són controlats, de forma diària, tant per Policia Nacional com per Sanitat Exterior.

Controls en ports, aeroports i carreteres

D'altra banda, Delegació del Govern ha recordat que la Policia Nacional i la Guàrdia Civil prossegueixen amb els controls de seguretat en ports, aeroports i carreteres de l'arxipèlag.

En aquest sentit, ha explicat que l'aeroport de Palma va registrar aquest divendres l'arribada de 1.074 passatgers, mentre que uns altres 1.298 van abandonar Mallorca en els 26 vols que van operar, segons les dades de la Guàrdia Civil. Del total d'operacions registrades, 22 vols -11 d'arribada i 11 de sortida- van ser trajectes nacionals. Uns altres quatre, van ser internacionals --dos d'arribada i dos de sortida-.

Així mateix, l'aeròdrom d'Eivissa va rebre un total de 527 viatgers en sis vols d'entrada i uns altres 488 van marxar de l'illa en sis vols de sortida. Mentrestant, l'aeroport de Menorca va comptabilitzar 337 persones que van arribar i unes altres 276 van sortir de l'illa en vuit vols programats.

Sis actes aixecades per desobediència

D'altra banda, els agents de la Policia Local de Palma van aixecar aquest divendres un total de sis actes administratives per desobediència per incompliment de les restriccions imposades per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada per la Covid-19.

Amb tot, Delegació del Govern ha notificat que la jornada d'aquest dissabte transcorre sense incidències rellevants en les Illes, tret de casos puntuals i ha fet una crida a la responsabilitat per al compliment de les recomanacions sociosanitàries.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat