El membre del Cos Nacional de Policia i youtuber de Jusapol Alejandro León Atienza, àlies 'Jandro Lion', el mateix que va afirmar, en rebre com a regal una navalla, que la utilitzaria per cometre assassinats -"La quantitat de gent que assassinaré amb això. Que es preparin els MENA, que els deixaré a terra", va dir en aquella ocasió- va reconèixer per escrit tenir coneixement del finançament de la plataforma per part del partit unionista Ciutadans.

Així ho revela 'Público', que revela que Jandro Lion va fer aquesta afirmació en un xat de WhatsApp, on va reconèixer que l'Associació Unitat Familiar li havia "comentat" que Ciutadans havia sufragat part de les despeses d'una manifestació de Jusapol -plataforma que demana una pujada de sous per a guàrdies civils i policies espanyols amb l'objectiu d'igualar salaris amb els agents del cos dels Mossos d'Esquadra- a Barcelona a finals de 2018.

"Sabem a la llegua que es puja al vaixell", va escriure en el mateix xat sobre Albert Rivera i la intenció de la seva formació de convertir la manifestació en un acte polític a favor de Ciutadans.

Jandro León, en aquests moments expedientat pel CNP per "depurar les responsabilitats administratives en què hagués pogut incórrer amb la seva conducta", coneixia doncs una cosa que en el seu moment l'excoordinador de Jusapol a Madrid, Carlos Morales, va negar davant del jutge i baix jurament. El mateix diari 'Público' ha denunciat que Jusapol menteix sobre el finançament rebut de Ciutadans.