La xarxa ha recordat a la ministra d'Igualtat, Irene Montero, els oblits que va tenir Podemos amb el torturador franquista Billy el Niño, quan va votar al Congrés en contra de publicar-ne l'historial.

Tot ha començat quan Montero ha valorat la mort avui de Billy el Niño, per coronavirus, i s'ha disculpat per no "haver arribat a temps" per processar-lo. "Ha mort el torturador Billy el Niño i ho ha fet amb tots els seus reconeixements, honors medalles i pensions. Quanta ràbia. Demano perdó a tots els que van lluitar per la democràcia a Espanya i més els qui van patir les seves tortures perquè no hem arribat a temps", ha indicat la ministra.
 

Alguns han titllat de "cínica" la dirigent de Podemos, i altres han preferit enllaçar directament la notícia de la votació al Congrés. També n'hi ha que han aprofitat per carregar contra el ministre de l'Interior, Fernando Grande-Marlaska, després que de les nou condemnes d'Estrasburg a Espanya per tortures o per no investigar tortures, en sis dels casos el jutge instructor va ser Marlaska.