El govern espanyol s'ha gastat 20.000 euros en el retrat de José Ignacio Wert que a partir d'ara estarà penjat al Ministeri d'Educació. Aquesta setmana va tenir lloc la presentació del retrat de qui va ser ministre d'Educació, en un acte on només van poder assistir mitjans gràfics per evitar preguntes. La condició mai s'havia donat, ni tan sols en l'acte que el mateix Wert va presidir quan el seu predecessor, Ángel Gabilondo, va tornar a trepitjar l'edifici pel mateix propòsit. 

El quadre, que a partir d'ara estarà exposat a l'edifici del mateix ministeri, és obra del pintor Rafael González Cidoncha, reconegut artista que ja ha retratat diverses personalitats, com la mateixa Ana Pastor, el rei Joan Carles o els futbolistes Sergio Ramos i Koke.

wert Íñigo Méndez de Vigo EFE

D'aquesta manera, el ministre més polèmic va tornar de París, on ostenta el càrrec d'ambaixador espanyol davant l'OCDE des d'agost del 2016. Justament en aquestes dates es va saber que el Ministeri d'Afers Exteriors i Cooperació destinava la xifra de 775.655 euros al "manteniment general dels locals i jardins de la cancelleria i de la residència de l'ambaixada d'Espanya a París i de la cancelleria de la delegació permanent d'Espanya a l'OCDE".