"Creus que el Rei hauria de dissoldre les Corts, convocar a l'exèrcit i prendre el comandament?". Aquesta és la pregunta de l'enquesta que la pàgina 'España es Voz', dirigida per un candidat de Vox i estret col·laborador del partit d'extrema dreta, manté activa des del 4 d'abril i que compta ja amb més de 35.000 vots, uns 67% dels quals han respost a la primera de les respostes suggerides, 'Sí, per descomptat', mentre un 5% respon un 'Potser' i un 28%, 'No, mai'. Constitucionalment, no entren en les atribucions del rei Felip VI ni convocar les corts, ni convocar a l'exèrcit ni de bon tros prendre el comandament, i en cas que ho fes, es tractaria clarament d'un cop d'estat.

Segons avança eldiario.es, la pàgina en qüestió està dirigida per l'advocat Rodrigo Villar, candidat de Vox en les eleccions locals de maig de 2019 per Conca a més d'assidu col·laborador del programa de YouTube de Javier Negre 'Estado de Alarma', on exerceix com a reporter i connecta en directe des de les concentracions de protesta contra el govern espanyol que s'han donat en diferents punts de Madrid o davant l'habitatge de Pablo Iglesias a Galapagar.

Segons el mitjà citat, tant Villar com el segon promotor del web, Miguel Ortega -el qual ha col·laborat en campanyes electorals de Vox- reconeixen simpatitzar amb la formació d'extrema dreta, però mantenen que el seu web és independent i sense cap relació orgànica amb aquest partit.