Vox intenta capitalitzar les protestes que s'han produït aquest vespre a Barcelona en acabar les manifestacions contra les restriccions per frenar el coronavirus . El portaveu adjunt i candidat a la presidència de la Generalitat del partit d'ultradreta, Ignacio Garriga, ha advertit a través de Twitter que s'ha titllat els manifestants de negacionistes però són "espanyols corrents de Barcelona, fins als nassos de ser empresonats i condemnats a la misèria".

"Són treballadors a l'atur, pares sense nòmina per alimentar els seus fills, autònoms que no tenen treball i que avui han vist la seva quota augmentada", ha assegurat en un fil de piulades acompanyat d'imatges dels aldarulls i els enfrontaments amb la policia.

El portaveu adjunt de Vox admet que hi ha infiltrats violents en les protestes, però subratlla que hi ha molts treballadors i autònoms farts que els tanquin i que l'única resposta que els dona el govern espanyol i el català sigui "misèria i ruïna". "No volen la falsa dicotomia que els planteja el govern de negligents i ineptes: salut o economia", rebla.