El principal míting de campanya de Vox es farà al Palau Sant Jordi de Barcelona el 30 de març i utilitzarà només mig pavelló.

El president de Vox, Santiago Abascal va anunciar que l'esdeveniment buscarà donar una mostra de poder i capacitat de mobilització com ja van fer l'octubre de l'any passat en omplir el Palau de Vistalegre, a Madrid.

Amb l'objectiu d'assegurar-se un èxit similar al de Vistalegre, El Confidencial Digital ha avançat que només utilitzaran la meitat del pavelló. El Palau Sant Jordi compta amb 17.000 localitats, però en aquest cas es reduirà a la meitat i es disposarà d'al voltant de 8.000 places.

Una gran cortina per ocultar mig pavelló

El dossier tècnic que desglossa l'equipament recull que el Palau es convertirà en una sala més petita per a esdeveniments que requereixen menor aforament.

La disposició en aquests casos consisteix en una gran cortina negra que es despenja des de la meitat del pavelló i tapa la part no utilitzada del recinte. D'aquesta manera, és més fàcil completar l'aforament i s'eviten buits a la graderia.

Tot i així, des de Vox planegen que sigui l'acte amb més afluència dels mesos previs a les eleccions del 28 d'abril, "amb fins i tot més assistents que al míting de tancament de campanya", afirmen fonts del partit.