El secretari general de Vox, Javier Ortega Smith, ha expressat aquest dissabte en un acte per a afiliats i simpatitzants del partit a l'Auditori de Palma, que anima a tots els ciutadans a participar a la manifestació convocada per a aquest diumenge i ha expressat la necessitat d'acabar amb "la imposició catalanista".

El secretari ha expressat que la manifestació convocada a Madrid serà una de les majors manifestacions que canviaran "el transcurs de les coses" i que aquesta es durà a terme "sota una sola bandera i un sol discurs". A més, "servirà per a recuperar el que mai s'hauria d'haver perdut: l'amor i l'orgull de pertànyer a Espanya".


Ortega ha comentat en declaracions als mitjans que "l'Espanya viva està més viva que mai" i que l'acte d'aquest dissabte ha servit per a veure que la "reconquesta arriba de la mà d'uns valents" a Balears. "El pancatalanisme no hi té cabuda en aquestes illes", ha conclòs.

Per part seva, el president de Vox Balears, Jorge Campos, ha expressat que l'acte d'avui "és un indicatiu que en les pròximes eleccions el resultat serà molt més important del que esperàvem". A més ha afegit que fins i tot està convençut que poden "guanyar les eleccions".