El programa electoral de Vox es basa tan sols en 10 mesures: 

[Consulta aquí la resta de programes electorals].

El candidat de Vox al Parlament de Catalunya per Girona, Alberto Tarradas, ha declarat que el seu partit  pretén donar veu "a una majoria patriòtica que se sent abandonada a la feina, a les aules i als barris que les elits progres han convertit en autèntics femers multiculturals". 

Tarradas ha arrencat la campanya electoral pel 14-F amb un discurs ple de components xenòfobs i ha fet referència a com "les elits separatistes i el consens progre" pretenen "imposar-nos societats multiculturals, ja fracassades".  

Ha assegurat també que Catalunya és la regió més islamitzada d'Espanya i ha fet una crida a "aturar l'ensenyament de la religió islàmica a les aules, la qual cosa permet aixecar mesquites a territori nacional i fomenten l'entrada massiva d'immigrants magrebins per després adoctrinar-los en la fe separatista". 

De la mateixa manera ha promès que Vox vetllarà per "recuperar la llei i l'ordre de les urpes dels separatistes els progres". "Ells són els majors culpables dels actes violents dels nostres barris", ha assegurat. 

Garriga, contra la "màfia separatista"

En aquesta línia, el candidat de Vox a la presidència de la Generalitat, Ignacio Garriga, ha promès "recuperar la Catalunya que ens han arrabassat", una Catalunya, segons ell, plena d'inseguretat, immigració il·legal i falta de llibertat per culpa de la "màfia separatista". 

També ha parlat de Vox com el partit que defensarà els valors tradicionals "nosaltres volem protegir la família, la nostra identitat i la tradició cristiana" a diferència de "l'esquerra globalista, que intenta islamitzar la nostra terra amb el consentiment dels separatistes".  

La gestió d'Illa de la pandèmia, "negligent i criminal"

D'altra banda, ha responsabilitzat el candidat del PSC i exministre de Sanitat, Salvador Illa, d'haver provocat "mort i ruïna" a Espanya amb la seva gestió de la pandèmia del coronavirus. L'ha qualificat "d'irresponsable i inepte" i l'ha responsabilitzat d'haver fet "una gestió negligent i criminal de la pandèmia".

Tot això, explica, "mentre destinaven quantitats ingents als seus xiringitos, a col·locar els seus palmeros, us donaven misèria i us insultaven amb les ajudes socials que oferien a treballadors, autònoms, hotelers i a moltíssims comerciants de Catalunya". 

Així mateix, ha promès restablir "la llei i l'ordre a Catalunya" davant la "impunitat" amb la qual actuen "els delinqüents", segons ha declarat.



Imatge principal, candidat de Vox, Ignacio Garriga / ACN