Des del compte oficial de Vox, aquest partit d'ultradreta ha compartit un vídeo on, a través d'un muntatge, escenifiquen la mort de Fernando Simón. Aprofitant unes imatges del director del Centre de Coordinació d'Alertes i Emergències Sanitàries del Ministeri de Sanitat de divendres passat al programa Planeta Calleja de Telecinco, recreen com si aquest estigués escalant per una muntanya i quan arriba a dalt de tot apareix Abascal i amb una puntada de peu el lllença al buit. 

El tall que han escollit de Simón és aquest: "Joder, estic molt baix de forma però sé patir que no t'imagines com sé patir. Es podrien haver fet les coses d'una altra manera?". Just després de la pregunta i la puntada d'Abascal, es posa un soroll d'un crit al buit d'una persona i, amb molt mal gust, s'escolta el fort impacte del cos al terra.

El vídeo que Vox promociona ha estat editat per un usuari que es fa dir @pans4do i té més de 17.000 seguidors. Aquest ha assegurat que no pensa retirar el muntatge i també l'ha compartit a Instagram per si li prohibeixen la publicació. Vox, present a un Congrés d'un estat definit com a democràtic, subscriu les paraules d'aquest usuari: "Per cert, el meu feixisme augmenta un 200% després de llegir tanta 'charo menopáusica' i tants vells rojos".