La clausura de les festes de Sant Sebastià a Palma estarà protagonitzada per un concert gratuït, el cost del qual l'assumirà l'Ajuntament. En total, la clausura costarà 341.000 euros al consistori, una xifra que ha aixecat certa polseguera. En aquesta situació, el partit d'extrema dreta Vox ha vist una oportunitat perfecta per carregar contra l'Ajuntament i, en especial, contra la programació del tancament de festes. Concretament, el partit ultra ha carregat contra l'actuació d'Antònia Font, la qual costarà uns 120.000 euros. Fulgencio Coll, líder del partit de Santiago Abascal a l'Ajuntament de Palma, ha afirmat: "Són molts diners per a un grup que només canta en català". 

"El nostre alcalde diu que és auster, potser ell, però l'Ajuntament no", arranca Coll en un vídeo de Vox on carrega contra Antònia Font. El membre de Vox nega estar en contra de les festes, però retreu que aquesta inversió no es destini a "necessitats socials". 

"Gairebé no els coneix ningú", ha sentenciat Coll en el seu missatge. Una afirmació agosarada tenint en compte que només fa un parell de mesos que el grup mallorquí va omplir un espai com el Palau Sant Jordi amb 15.000 assistents, a més, l'estiu passat la banda va agrupar 10.000 assistents en una actuació a Inca. 

En el seu moment, l'Ajuntament va desgranar els costos del concert. Si el grup cobra 120.000 euros, on es destina la resta del pressupost? Des del consistori han exposat que, per una banda, es pagaran uns 160.000 euros per habilitar el parc on es farà el concert. Tot plegat sumarà un import d'uns 280.000 euros, als quals se'ls afegirà 59.289 en concepte d’IVA