Les gravacions de l'excomissari José Manuel Villarejo protagonitzen l'actualitat política de les darreres hores. A més de l'àudio de les converses de l'excomissari amb el periodista Antonio García Ferreras sobre una informació falsa que implicava Pablo Iglesias, hi ha una nova filtració que ha publicat ElMón.cat. En aquest cas, són un conjunt de converses que mostren com la policia patriòtica explorava totes les vies per aconseguir informació contra la família Pujol Ferrussola. Concretament, les gravacions recullen com Villarejo volia pressionar dues dones per obtenir informació de la família, sent una d'elles l'extresorera del Barça Susana Monje

Villarejo feia temps que tenia a Monje en el seu punt de mira, ja que estava convençut que la que va ser tresorera durant els mandats de Sandro Rosell i Josep Maria Bartomeu tenia informació dels comptes de la família Pujol. Concretament, creia que tindria informació de "dos zulos on hi hauria 50 milions amagats dels Pujol". L'excomissari va pressionar Monje convençut que tenia raó, però no va aconseguir res. 

Les converses que s'han filtrat entre Villarejo i altres membres destacats de l'anomenada policia patriòtica, com Eugenio Pino o Marcelino Martín, també parlen d'una altra dona. "Vicky 2", així es refereixen a una dona que és parella d'un suposat testaferro de la família Pujol Ferrusola. Villarejo afirma que els ha explicat "coses precioses" contra els Pujol. "Tenim una informació brutal", assegura a la gravació. L'excomissari sosté que "pot ser una Vicky dos, a l’hora de denunciar quan vulguem", en referència a Victòria Álvarez i Jordi Pujol Ferrusola. La nova Vicky tindria informació dels Pujol aconseguida de la seva exparella, suposadament proper a la familia per temes professionals, segons assegura Villarejo, qui va augurar que la informació seria "un pelotazo!".

Darreres filtracions de Villarejo

Aquest passat diumenge, noves gravacions de Villarejo han sortit a la llum. Per una banda, la protagonitzada per membres de la policia patriòtica i, per l'altra, les converses amb Ferreras. Però no són les úniques. El dijous de la setmana passada, El País publicava uns nous àudios que han portat molta cua sobre Podemos. 

En aquest cas era de nou una conversa entre l'excomissari i l'exministra popular i exsecretària general del PP María Dolores de Cospedal. La conversa mostra un Villarejo que jurava tenir informació que demostrava que Podemos tenia relació amb ETA, el govern cubà i el govern veneçolà. Aquesta informació no es va materialitzar mai però Villarejo afirmava: "Els buscarem la ruïna" i Cospedal va afirmar que volia aquesta informació.