Segueixen arribant noves informacions sobre l'operació Catalunya. Els objectius principals de la policia patriòtica a l'inici de l'operatiu eren la família del president Jordi Pujol i el president Artur Mas. Així ho demostra un nou àudio de l'excomissari José Manuel Villarejo amb dos dels seus investigadors de confiança a Catalunya, l'exinspector de la Policia Nacional, Antonio Giménez Raso, àlies Tony o Melli, i l'exdetectiu de Método 3, Antonio Tamarit, àlies El Mago, registrada el 3 de setembre de 2014, només dos mesos abans de la consulta del 9-N. Segons revela El Món aquest dimecres, la nova conversa està inclosa al sumari del cas Tàndem, en el qual s'investiga les activitats privades del comissari Villarejo. En aquesta reunió els tres implicats ideen una estratègia per buscar informació que els pogués perjudicar.

Villarejo adverteix que seria interessant trobar gent que col·labori, però el premi gran és per a qui aporti informació de Pujol i Artur Mas. L'excomissari assegura que els Pujol "són com les serps i cal picar-los al cap". El mateix Villarejo reconeix que està rebent ordres del govern espanyol per enfonsar Jordi Pujol i Artur Mas. 

L'objectiu: fer caure els Pujol i Artur Mas, la resta són peons

L'operació policial que primer va ser batejada com a 'Operació Pujol', després 'Operació Barna' i finalment 'Operació Catalunya', tenia com a un objectiu enfonsar els dos presidents. En aquesta trobada, Giménez Raso i Tamarit, posen noms sobre la taula, però Villarejo insisteix que l'objectiu són "els Pujol i Artur Mas". En aquest sentit, l'excomissari reconeix que "la resta són socis importants, però són peons, i els peons se'ls sacrifica". Villarejo destapa que les intencions del govern espanyol són clares "desmuntar-los la guingueta i a prendre pel cul". Dels àudios es desprèn que aquest pla ja està en marxa i no només "en mans de Marcelino" en referència a Marcelino Martín Blas, cap de la Unitat d’Afers Interns del Cos Nacional de Policia, sinó també "de persones d'altre nivell". En aquest punt, posa l'exemple de "Puig", en referència a un dels germans del d'aleshores conseller d'Interior, Felip Puig, i afirma que si aquests o qualsevol altre els hi donen dades rellevants "se'ls condona el que sigui". 

En aquesta reunió, els tres protagonistes critiquen l'actuació d'alguns polítics i policies que estan al capdavant de l'Operació Catalunya perquè segons Villarejo "cal saber matar". En aquest sentit, lamenten que "donen per fotuts els Pujol, i estan molt equivocats". En aquest punt de la conversa, Tamarit explica els problemes amb els quals s'està trobant el govern espanyol per aconseguir les dades bancàries dels Pujol a Andorra. Villarejo reconeix els mèrits a Giménez Raso per les seves gestions per aconseguir informació perquè si no "no es menjarien una puta merda". Giménez Raso va buscar informació a Andorra sobre la situació financera de diversos dirigents catalans, com els Pujol, Artur Mas, Xavier Trias i Oriol Junqueras. 

La bruixa Adelina

Als àudios enregistrats per Villarejo publicats per El Món, Villarejo i els seus socis parlen d'una "bruixa" contractada per Jordi Pujol, que s'encarregava de posar-li ous a l'esquena "per treure-li l'energia negativa". Segons detalla Villarejo aquesta surrealista relació laboral li va explicar l'empresari Javier de la Rosa, un dels seus primers informadors. De la Rosa narrava que Pujol "feia baixar d’Andorra una bruixa anomenada Adelina, que tenia una creu al cap", que s'encarregava de passar per l'esquena de la gent uns ous "que es tornaven negres". Fins i tot, l'empresari va assegurar que ell mateix s'encarregava de comprar els ous perquè el president no es refiava de la bruixa. Villarejo es va prendre l'anècdota com a divertida, però, en canvi, per De la Rosa podria ser "letal" si se n'assabentés la societat catalana.