La companyia elèctrica Iberdrola va voler contrarestar les protestes a la construcció d'una central tèrmica a Arcos de la Frontera (Cadis) contractant els serveis del polèmic comissari Villarejo, el qual va fitxar, segons informen avui els mitjans Moncloa.com i El Confidencial, perquè rastregés trucades, s'infiltrés entre grups ecologistes contraris a la central, fes tasques d'espionatge entre polítics locals i, especialment, investigués en profunditat, inclosa la vida privada, del jutge que bloquejava la construcció de la instal·lació.

Tot l'operatiu, anomenat Projecte Arrow, va ser un encàrrec d'Iberdrola a Villarejo que va tenir lloc durant l'any 2004 amb un objectiu, el d'aplanar el camí de la posada en funcionament d'una central tèrmica que la companyia elèctrica espanyola va comprar a la companyia nord-americana Enron, que va fer fallida.

En aquell moment, la plataforma ecologista i veïnal No a las Térmicas, aparentment amb suport de la Junta d'Andalusia i el PSOE andalús va exercir una enorme pressió per paralitzar les obres, a la qual cosa es va sumar l'actitud de bloqueig del jutge de Jerez de la Frontera que havia de decidir sobre els recursos interposats contra la instal·lació de la central tèrmica.

Els dos mitjans publiquen vídeos i documents que provarien l'autenticitat de les acusacions. Quant als vídeos, es tracta de converses entre Villarejo i el cap de seguretat d'Iberdrola, Antonio Asenjo, en les quals es mostren els avenços en la investigació encarregada a Villarejo, entre els quals com s'infiltraven en les protestes i com s'investigava el jutge:

Segons els mitjans citats, Iberdrola ha declinat realitzar comentaris sobre aquestes informacions.