El president del govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez, s'ha reunit aquest dijous la migdia amb el president de Cantabria, Miguel Ángel Revilla, a Santander per intentar arribar a un pacte de cara a la investidura. El cas és que en arribar al restaurant on havien quedat, uns ciutadans que estaven esperant han escridassat i increpat al president espanyol. El president de Cantabria ha sortit en defensa de Sánchez i s'ha encarat amb un dels veïns i li ha exigit que es comporti i que no insultés al president espanyol.

El cas de tot plegat és que en els seus informatius, la televisió pública espanyola, La 1, ha omés completament aquesta escena i només ha mostrat com Revilla i Sánchez han arribat al restaurant i s'han saludat amablement abans de compartir el dinar i parlar sobre l'aritmètica parlamentària.

Al sortir del dinar, el mateix Revilla ha comentat l'escridassada a Sánchez, i ha assegurat que a la vida no es pot faltar al respecte a la gent, assegurant que si algú insultés al president Torra o a Donald Trump hagués fet exactament el mateix, cridar l'atenció i encarar-se amb el qui els hagués insultat.