Òmium ha implicat una àmplia representació de la societat catalana en la campanya contra el judici de l'1-O. Aquest divendres ha difós un nou vídeo en què convida els ciutadans a assistir a l'acte que Òmnium ha organitzat per a aquest dissabte a les 12 hores per fer conèixer els eixos principals de la campanya de mobilitzacions de cara al judici i les consegüents mobilitzacions. 

En l'espot hi apareixen polítics com Marta Rovira, Míriam Nogueras, Joan Josep Nuet, Jaume Asens i Mireia Boya; artistes com Toni Soler, Sílvia Bel i Alguer Miquel, i activistes socials com Arcadi Oliveres, Natza Ferrer i Roger Español. Els últims a aparèixer són el vicepresident d'Òmnium, Marcel Mauri, i Txell Bonet, la parella del president de l'entitat, Jordi Cuixart. 

En la seqüència d'imatges, la veu en off esmenta unes paraules del president d'Òmnium, Jordi Cuixart: "Avui som aquí per fer una cosa ben senzilla, però al mateix temps ben legítima. Reafirmar-nos en el nostre compromís amb la democràcia, perquè hi haurà un dia que no podrem més i llavors ho voldrem tot", diu el vídeo.