El portaveu parlamentari de Ciutadans, Carlos Carrizosa, ha tingut un lapsus aquest matí durant la compareixença de reacció a la convocatòria d'eleccions del president Quim Torra

Des del faristol, Carrizosa ha fet referència als presos que aquest dimarts van assistir a la comissió del 155 al Parlament com a "presos polítics". "Som el grup del Parlament que va dir les veritats dilluns, l'únic grup que va estar ahir amb els presos polítics dient allò que sentia molta gent a Catalunya i som avui els que estem demanant al president Sánchez que compleixi amb els seus deures com a president d'Espanya", ha indicat. 

Carrizosa no s'ha retractat de la seva afirmació durant tota la compareixença.

Per Ciutadans és inacceptable que Sánchez pensi a reunir-se amb Torra i li demanen que suspengui de manera immediata la trobada prevista per al dia 6 de febrer.

Ciutadans considera del tot necessari que l'Estat torni a intervenir la Generalitat per fulminar Torra, a qui insten a "deixar de fer coses com si fos president", perquè ja no l'hi consideren. "Que deixi de prendre el pèl als catalans", ha demanat el portaveu.