Amb una mà apunten contra Quim Torra i amb l'altra contra Pedro Sánchez. Traspuant la seva habitual indignació, el líder de Ciutadans al Parlament, Carlos Carrizosa, ha cridat el president del govern espanyol a moure fitxa per tombar el president de la Generalitat amb un nou 155. "Que cessi Torra i convoqui eleccions, és el seu deure". 

Per a la formació taronja és inacceptable que Sánchez pensi a reunir-se amb Torra i li demanen que suspengui de manera immediata la trobada prevista per al dia 6 de febrer. Ciutadans considera del tot necessari que l'Estat torni a intervenir la Generalitat per fulminar Torra, a qui insten a "deixar de fer coses com si fos president", perquè ja no l'hi consideren. "Que deixi de prendre el pèl als catalans", ha implorat Carrizosa. 

"No ens agrada que sigui un delinqüent, però és la realitat", ha sentenciat el portaveu de Cs, que considera que l'únic objectiu de Torra és "cargolar-se al sofà de la Generalitat i atrinxerar-se a la presidència". En cas que el PSOE no actuï, ja avisen que estan disposats a "arribar fins on calgui".