Noves imatges de la violència policial per part dels cossos espanyols a Catalunya. Un cotxe de la Guàrdia Civil va intentar atropellar un home aquest passat diumenge 1 d'octubre a Sant Carles de la Ràpita. L'escena va ser gravada per veïns de la localitat que eren al carrer en aquell moment i van presenciar-ho amb por i crits.

A les imatges, es pot veure com un grup de guàrdies civils amb diversos cotxes i furgonetes es passegen per una plaça de la població amb les sirenes posades i traient bona part del cos per les finestres després d'haver atacat un col·legi electoral. 

En un d'aquests moments, un parell de nois es posen al mig de la carretera per aturar-los. Un dels cotxes frena, en baixen dos agents antidisturbis i comencen a pegar-los amb les porres.

De cop, un segon cotxe del cos avança el que s'havia aturat i dona gas a fons contra els dos nois, que ja estaven marxant de la carretera. Es pot veure com el conductor fa un cop de volant per intentar tocar-los. El vehicle passa a pocs centímetres d'un dels joves, que corren per evitar ser atropellats pels policies.