El candidat a la Presidència del PP Pablo Casado ha restat avui importància a un vídeo conegut avui similar al que va haver-hi contra Soraya Sáenz de Santamaría, encara que en aquesta ocasió l'ataca a ell, i en el qual apareixen ex dirigents com José María Aznar, Esperanza Aguirre o Francisco Granados. 

El vídeo, que utilitza també la sintonia de la sèrie Cuéntame, mostra imatges de Casado al costat dels polítics mencionats i parlant d'altres com Cristina Cifuentes i Ignacio González.

Fonts de la candidatura de Soraya Sáenz de Santamaría han assegurat no tenir "absolutament res a veure" amb aquest vídeo. En declaracions al Congrés, Casado ha subratllat que la seva candidatura no ha fet "cap vídeo contra cap company" i tampoc va acusar al seu rival d'haver-ho fet. Mentre Sáenz de Santamaría va denunciar davant la Comissió Organitzadora del Congrés el vídeo contra ella, Casado ha assenyalat que ell opta per "no donar-li tanta importància". Ha afegit que són "coses que passen en campanya", que són "lamentables" i que "de vegades vénen d'afiliats amb mala intenció" però també dels qui tenen "bona intenció, però que s'equivoquen". Casado ha assegurat que per a ell, en la política, "no cap l'atac entre companys de partit" i cal tenir "molt clar" que "els adversaris estan fora". Per això ha recomanat deixar de parlar de "coses instrumentals de campanya" i centrar-se al més aviat possible en l'oposició per fer front al Govern de Pedro Sánchez, que està "destrossant el llegat" de Rajoy.

Les segones parts mai foren bones. Però si la primera ja va ser dolenta, la segona no pot anar en una línia massa divergent.