Un llaç groc per tapar qualsevol problema de la vida quotidiana. Aquesta ha estat l'elecció de Ciutadans pel primer vídeo de campanya per les eleccions del 10-N; la formació unionista, en un comunicat, ja ha advertit que "és el vídeo que es veurà als espais de la televisió pública TV3 durant la campanya de Cs a Catalunya".

El vídeo mostra situacions quotidianes, com una mare i el seu fill adolescent preocupat perquè li ha sortit un gra i no podrà sortir de festa. La mare té clara la solució: enganxar-li un llaç groc a la galta.

Altres exemples amb els quals juga la formació d'Albert Rivera són una esquerda a la paret, un cop al cotxe o uns informes econòmics amb resultats negatius. La solució és sempre la mateixa: un llaç groc per tapar-ho.

Cs assegura que amb aquest vídeo "vol posar de manifest que l'independentisme i Torra no solucionen els problemes reals dels espanyols i únicament es dediquen a tapar-los amb el llaç independentista".

La formació unionista ha fet entrar el llaç groc en campanya després que les enquestes electorals pronostiquin una caiguda al cinquè lloc, per darrere de Vox i Podemos, i una pèrdua de més de la meitat d'escons.

Música sense llicència

La música que Cs ha fet servir per aquest vídeo està extreta del banc de música premiumbeat.com. És fàcil de saber, ja que al segon 24 de l'anunci se sent una veu de fons que diu: "Premiumbeat punt com". Aquestes paraules funcionen com una marca d'aigua que indica que aquesta cançó és una demo, una prova que no s'ha comprat encara. En el moment que es compra la peça musical desapareixen aquestes paraules, cosa que Cs ha fet més tard.