El PP ha tret a la llum un vídeo on es pot veure el candidat del PSOE a l'alcaldia de Madrid, José Vicente Pepu Hernández Fernández, elogiant l'expresident del govern espanyol Mariano Rajoy l'any 2008 en un coloqui organitzat per un diari espanyol. Pepu, que va ser el seleccionador espanyol de bàsquet l'any 2006, ha estat l'aposta de l'actual president del govern espanyol, Pedro Sánchez, per arrabassar-li el consistori a Manuela Carmena.

Després que un periodista li preguntés que si preferia Rajoy o l'aleshores president de l'executiu espanyol, Jose Luis Rodríguez Zapatero, Pepu acaba optant pel popular. "Seré bastant directe en això. Crec que Mariano Rajoy anotaria aquest triple o, almenys, el podria llançar. El veig amb una capacitat més gran de reflexos", afirma després que el periodista li pregunti "a quin dels dos veu amb més reflexos per anotar un triple a l'últim minut".

El vídeo ha estat difós pel candidat popular a l'alcaldia de la capital espanyola, José Luis Martínez-Almeida, que irònicament ha afirmat a través d'un tuit: "Bona elecció la de Pedro Sánchez, un candidat que per a l'últim triple sempre es fiaria del PP. Jo també".