El regidor del Partit Popular a l'Ajuntament de Barcelona Josep Bou va protagonitzar dissabte a la nit una picabaralla amb un agent dels Mossos d'Esquadra, durant l'habitual tall independentista al trànsit de l'avinguda Meridiana. En les imatges, compartides pel mateix Bou a les xarxes socials, es veu com el popular s'encara als agents i manifestants.

Segons ha explicat, Bou estava tornant en cotxe a Barcelona quan es va trobar amb el tall de la Meridiana, que reclama l'alliberament dels presos i exiliats. Aleshores, va decidir baixar del seu vehicle, acostar-se als manifestants i posar-se al mig de la manifestació. En reconèixer que es tractava del popular, els protestants independentistes van acusar-lo de "feixista" i Bou s'hi va tornar. "No sóc feixista, sóc empresari i treballo cada dia. Jo sóc català com tu. Esteu fent molt mal a Barcelona", va cridar.

Va ser llavors quan un mosso va intervenir a la protesta per separar Bou del grup. L'agent va demanar-li que no es confrontés amb els manifestants i Bou no va cessar. Aleshores, el Mosso va ordenar-li que es retirés, cosa que va indignar el regidor, que es va alterar encara més."Jo a vostè no l'obeeixo, obeeixo la llei", clamava.

L'agent, finalment, després d'alguns minuts de retrets, va demanar a Bou que s'identifiqués. Ell va tranquil·litzar-se i va dialogar amb la policia. Aclarides les coses, el regidor va desitjar sort als agents i va abandonar el lloc. Tota l'escena la va enregistrar amb el telèfon per després compartir-la a les xarxes socials.

El comunicat del PP 

Davant aquests fets, el Partit Popular ha emés un comunicat en què s'adjunta el vídeo i afirmen que hi ha "una clara connivència entre els Mossos i els 10 o 15 manifestants que cada dia perjudiquen Barcelona, els seus veïns i els comerços". A més, s'acusa els Mossos de donar "via lliure als independentistes per insultar i agredir"