El politòleg Jorge Verstrynge es mostra convençut que el president Carles Puigdemont tornarà a Catalunya si és escollit eurodiputat, perquè gaudirà d'immunitat, però ha advertit que pot haver llavors guerra bruta dels aparells espanyols contra ell.

"Li aconsello que vingui amb escorta preparada i dedicada. Perquè en un país com aquest on les clavegueres de l'Estat fan molta pudor, on hi ha el cas Villarejo o la famosa policia patriòtica, cal tenir moltíssima cura. Ell en té consciència. Té consciencia que quan torni ha d'anar amb cura, perquè esclar un rellisca a les escales i es mata, o cau a la banyera...", ha indicat a El rojo vivo de La Sexta insinuant un atemptat.

Verstrynge s'ha mostrat convençut que Puigdemont tornarà. Ha assegurat que és evident que gaudirà d'immunitat parlamentària si és escollit eurodiputat, des del moment de la proclamació dels resultats i sense que hagi d'esperar a recollir l'acta.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat